Φαίνεται ότι στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν μπουχτίσει από το πολύ αβαντάρισμα από τα ΜΜΕ και έτσι τι να  κάνουν μια παραπάνω εφημερίδα;

Κλείνει λοιπόν το καθημερινό φύλλο της ΑΥΓΗΣ, της εφημερίδας της ανανεωτικής αριστεράς. Μια εφημερίδα που άντεξε στην πραγματικά δύσκολη εποχή της καχεκτικής ελληνικής (βασιλευομένης τρομάρα μας) δημοκρατίας, κλείνει στην εποχή της ιδιώτευσης και του φιλοτομαρισμού. Την εποχή που στάση ζωής έχει γίνει η κυνική αδιαφορία.

Το ειρωνικό και οξύμωρο είναι ότι μια χρήσιμη, ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί κανείς με την πολιτική γραμμή του εντύπου, φωνή θα παύσει την στιγμή που ο πολιτικός φορέας που υποστηρίζει διεκδικεί την διακυβέρνηση της χώρας.

Από τα 60 χιλιάδες μέλη που διατείνεται ότι έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν βρέθηκαν ούτε 6 χιλιάδες, ούτε ένας στους δέκα, να εγγραφούν συνδρομητές. Τόσους χρειαζόταν η ΑΥΓΗ για να επιβιώσει.

Κάτι τελευταίο, αλλά ανατριχιαστικά σημαντικό. Ας σκεφθούν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έγιναν συνδρομητές τι πραγματικά οφείλουν σε όσους, νεκρούς πλέον κατά πλειοψηφία, αγόραζαν την ΑΥΓΗ την ζοφερή δεκαετία του ’50 τρέμοντας από το φόβο για το τι θα μπορούσε να βρει τις οικογένειες τους.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/10. Δεν υπάρχει βαθμός. Μερικά πράγματα στη ζωή δεν μετρώνται.

Homo Politica

12.1.2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here