Εδώ η ΜΕΘ εκεί η ΜΕΘ που είναι (και αν υπάρχει) ΜΕΘ;

Θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν τραγικό. Μια ολόκληρη χώρα, στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης, δεν ξέρει πόσες ΜΕΘ χρειάζεται, πόσες έχει, που είναι, αν είναι κατειλημμένες. Και όλα αυτά εν μέσω πανδημίας που κρατάει δύο χρόνια και, διάολε, θα έπρεπε στα προηγούμενα ερωτήματα να έχουμε επιτέλους μέθοδο προσέγγισης και απάντηση.

Και βεβαίως υπεύθυνη για να δώσει απαντήσεις, δεν είναι άλλη από την ασκούσα διοίκηση στη χώρα, κυβέρνηση.

Έρχεται καπάκι και το συνδικαλιστικό όργανο των υγειονομικών, και διά του εκπροσώπου του φαίνεται να δηλώνει ότι υπάρχουν ΜΕΘ διαθέσιμες αλλά κρατούνται «ρεζερβέ» για πολιτικούς, επιχειρηματίες, μητροπολίτες, και ουχί λοιπούς πολίτες.

Και ο υπουργός υγείας ενώ διαψεύδει, καθώς η Ελλάς είναι ευνομούμενη χώρα και τα ρουσφέτια είναι άγνωστη λέξη  στο εγχώριο πολιτικό στερέωμα, δεν δίνει τα στοιχεία για να αποστομώσει τον συνδικαλιστή, και κυρίως να καθησυχάσει τους πολίτες, αλλά προσφεύγει στη δικαιοσύνη!

Η οποία δικαιοσύνη θα κάνει 5-6 χρόνια για να αποφανθεί, όταν δεν θα έχει κανένα νόημα. Ο υπουργός δεν θα είναι πλέον υπουργός, ο συνδικαλιστής δεν θα είναι πλέον συνδικαλιστής και καμιά δεκαριά χιλιάδες επιπλέον πολίτες θα έχουν εγκαταλείψει το μάταιο τούτο κόσμο από Covid.

Και για να ολοκληρωθεί ο τραγέλαφος, ο συνδικαλιστής προσφεύγει και αυτός στη δικαιοσύνη γιατί ισχυρίζεται ότι δεν είπε αυτό που κατάλαβαν όλοι ότι είπε, αλλά παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του!

Όλο αυτό για επιτελικό κράτος δεν μοιάζει.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10, λίαν επιεικώς.

Και θα ήταν κάτω από τη βάση αν δεν είχε έλθει ως διασώστης η νέα αρχή. Αλλά αυτά στην ομώνυμη στήλη.

 

12.12.2021

Homo Politica

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here